Evenementen Hulpverlening

Evenementen hulpverlening

Wilt u ook inzet van Eerste Hulp-verleners van ons? Lees dan voor u contact opneemt de volgende punten door:

– Er wordt gedurende evenementen van de organisatie verlangd dat consumpties verzorgd worden. Evenementen die meerdere dagdelen duren verwachten wij tevens een lunch pakketje geregeld of avond eten indien het een avond evenement betreft.

– Er is 1 coördinator gedurende het evenement namens de EHBO, deze zal voorafgaand aan het evenement contact met u opnemen en gegevens uitwisselen en ook afspraken maken over bijvoorbeeld portofoon gebruik.

– Bij festivals en dance-evenementen stellen wij de huur van gecertificeerde beveiligers verplicht. Veiligheid voor alles.

De beveiligers kunnen wij ook leveren.


Tijdens evenementen staan onze Eerste Hulp-verleners graag voor u klaar.

Op sport, wandel evenementen of bij festivals, koningsdag of een andere activiteit. Overal kunt u 1 of meer hulpverleners voor inhuren.

Wij kunnen hulpverlening op maat bieden voor elk evenement. Deze garantie wordt geboden doordat wij voor het evenement, tijdens het evenement en ook na het evenement samen met u naar de hulpverlening kijken en met u meedenken om tot de beste resultaten te komen. Hierbij komt dat wij de laatste jaren steeds meer de hulpverlening op grootschalige evenementen kunnen verzorgen en hier ook meer vraag naar komt.


Al vanaf 1 EHBO-er kunt u ons inhuren.


Ook gespecialiseerd in Drank en Drugs incidenten.
Heb je eindelijk de aandacht van die leuke dokter,

kijkt hij alleen naar je verstuikte enkel.
Voor al uw opleidingen en advies op het gebied van Eerste hulp, bedrijfsveiligheid, veiligheid op, in en rondom het water.

Remkes Safety is een bedrijf van Paul Remkes die ook eigenaar is van Polar Bear Duikschool en Polar Bear Technical Diving.

Buiten veiligheidsopleidingen bieden we dus ook diverse duikopleidingen aan.

Laatste nieuws


Wij verzorgen voorlichting op middelbare scholen over Drank en Drugs

19 dec. 2018


Nu ook volledige BHV opleidingen bij Remkes Safety

20 feb. 2018CONTACT


Lijsterbeslaan 68

4128 SL  Lexmond

Email: info@remkes-safety

Telefoon: (06) 48234090